HATAY / ALTINÖZÜ - Yunus Emre Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

Altınözü Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından okulumuzda Madde Bağımlılığı semineri verilmiştir.

Şbt

Sorumluluk sınavları 13-20 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumluluk sınavlarına girecek öğrencilerimizin kalem ve silgilerini yanında getirmeleri gerekmektedir. Sorumluluk sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okul Psikolojik Danışmanı tarafından okulumuzda Akran Zorbalığı semineri verilmiştir.

Ock

YSK semineri okul Psikolojik Danışmanı tarafından verilmiştir.

Kas

BİRİNCİ DÖNEM YAPILMASI GEREKEN VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

20 KASIM ÇOCUK HAKLARI HFTASI SEBEBİYLE OKULUMUZ DEMOKRASİ KULUBÜ ÖĞRETMELERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOCUK HAKLARI İLE İLGİLİ KISA FİML GÖSTERİSİ YAPILDI

Kas

BAŞTA BAŞ ÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK , ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZ OLMAK ÜZERE BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN  ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kas

Vefatının 85.yıl dönümünde. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Vatanımız uğruna Şehit  olan tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle yad ediyoruz.

Ock

İlçemizde Düzenlenen Liselerarası Futsal Turnuvasında Futsal Takımımımız 2. lik kazandı.

Ara

Futsal Takımımız Zeytindalı Anadolu Lisesi ile karşılaşmasından galibiyetle döndü.

Öğrencilerimize yeni beceriler kazandırmaya devam ediyoruz.

Sancak dolunayla bütunleşiyor

Kas

"Bilinçli İnternet Kullanımı" konulu öğremen, öğrenci ve veli broşürleri yayınlanmıştır.